Bisralin

Dienaar van de Meesters van Lianum

Description:
Bio:

Bisralin “redde” de groep van de Runengieren, kort nadat die Noad hadden gedood. Hij gaf de overlevenden de opdracht om het kristal en het hart naar hem te brengen, en liet ze nare wormen slikken om ze te laten gehoorzamen.

Twee weken later stuurde hij de groep naar de Herders van de Aardas, om informatie in te winnen over de Runengieren. Hij gijzelde Nantius om de groep te laten gehoorzamen.

Zijn volgende opdracht was om een geschenk aan Krobgarsh te brengen. De groep wist te ontvluchten zonder dat te doen. Toen de groep het veranderde geschenk alsnog bij Krobgarsh bracht, kwam Bisralin erachter. Hij verscheen boven de vallei van Krobgarsh, samen met een demonisch insekt-monster, dat een slachting aanrichtte onder de boemannen en orks van Krobgarsh.

Een tijd later lokte Bisralin de groep naar een ru├»ne bij de toen verlaten vallei van Krobgarsh. Hij dwong Sillan (de enige nog levende ex-gevangene van Lianum) tot de belofte binnen drie dagen naar Lianum te komen, een belofte die Sillan niet is nagekomen…

Bisralin

Gondramon Roshar